Tanfolyamárak, ingyenesség, gyakorló appok: fontos infók a jogosítványszerzéshez Felnőttképzés
Eduline

Tanfolyamárak, ingyenesség, gyakorló appok: fontos infók a jogosítványszerzéshez

Mennyibe kerül az elméleti tanfolyam és vizsga, hogyan készülhettek akár utazás közben is, és mennyi ideig igényelhetitek vissza a vizsgadíjat? Tudnivalók és tippek.

Ha B kategóriás jogosítványt szeretnétek szerezni, a kötelező elméleti tanfolyamot 15-35 ezer forintos áron végezhetitek el, hagyományos vagy e-learning formában. A KRESZ-vizsgáért 4500-4600 forintot kell fizetni. Az árakról itt olvashattok részletesen.

Ha még nem töltöttétek be a 20. életéveteket, igényelhetitek, hogy maximum 25 ezer forintot visszatérítsenek a tanfolyam és a vizsga árából. Itt találjátok, hogyan tehetitek ezt meg.

Otthon vagy utazás közben, a telefonotokon is gyakorolhattok a vizsgára ezekkel az ingyenes appokkal - akkor is jól jönnek, ha csak a tudásotokat szeretnétek felfrissíteni.

Ingyenes OKJ-s képzéseket kerestek? Itt vannak a legfontosabb szabályok

Ingyenes OKJ-s képzést kerestek, de nem tudjátok, pontosan milyen szabályok vonatkoznak rátok? Most összeszedtünk pár fontos feltételt és szabályt, az ingyenességről és arról, hogy találhatjátok meg ezeket a kérdéseket.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.

Hirdetés