Ősszel érettségizők, figyelem! Elindult a jelentkezés a vizsgákra Érettségi-felvételi
Eduline

Ősszel érettségizők, figyelem! Elindult a jelentkezés a vizsgákra

Közzétette a 2020/2021-es tanév őszi érettségi jelentkezési lapját az Oktatási Hivatal, a kitöltött űrlapot szeptember 7-ig adhatjátok le a kormányhivatalokban.

A jelentkezési lapot kizárólag valamely kormányhivatalban lehet benyújtani. Az Oktatási Hivatal (OH) nem fogad érettségi jelentezéseket - hívja fel az érettségizők figyelmét az OH a ma megjelent tájékoztatójában.

A jelentkezési lapot innen tölthetitek le, amelynek a leadási határideje az OH oldalán közzétett vizsgaszabályzat szerint szeptember 5-e lenne, de ez a nap idén szombatra esik, ezért 2020. szeptember 7-éig jelentkezhettek a vizsgákra.

Arról már írtunk, hogy az őszi érettségi szezon 2020. október 16-án kezdődik a nemzetiségi nyelvi és irodalmi írásbelikkel, az írásbeli vizsgák egészen október 30-ig tartanak. A magyar nyelv és irodalom október 19-én lesz. A teljes vizsganaptárat itt találjátok.

Kiknek és mennyit kell fizetniük az őszi érettségikért?

Bár még mindig nagyon kevés információnk van az őszi érettségikről, azt már lehet tudni, hogy mennyibe kerülnek majd a vizsgák - már akinek fizetnie kell érte. Mutatjuk az idei árakat.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés