Hány pontot szereznétek az elméleti gazdaságtan érettségin, ha ma lenne? Érettségi-felvételi
Eduline

Hány pontot szereznétek az elméleti gazdaságtan érettségin, ha ma lenne?

A matematika és a történelem mellett közgazdaságtanból is próbára tehették a tudásukat azok, akik elmentek a Studium Generale szombati próbaérettségi napjára. Ha lemaradtatok róla, itt megtaláljátok a feladatsort és a megoldásokat.

A megoldásokat pedig itt nézhetitek meg közép és emelt szinten:Ha nem voltatok ott a próbaérettségin, de kipróbálnátok, hány pontot érnétek el a vizsgán, ha ma lenne, akkor itt az alkalom: minden érettségi szabályt, időtartamot betartva töltsétek ki a feladatsort. Végül görgessetek a cikk aljára a megoldásokért.

A matek próbaérettségi feladatait és megoldásait itt tnézhetitek meg, a történelem próbáérettségi feladatsorait pedig itt találjátok.

A középszintű feladatokat itt találjátok:

Emelt szinten itt tehetitek próbára magatokat:

A megoldásokat pedig itt nézhetitek meg közép és emelt szinten:

Ennyi pont kellett tavaly a legnépszerűbb alap- és osztatlan képzésekhez: itt a top 10 szak

Hamarosan lejár a felsőoktatási felvételi jelentkezési határideje. Összeszedtük, hogy tavaly mely szakok voltak a legnépszerűbbek.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.

Hirdetés