Ilyen lesz az emelt szintű fizikaérettségi 2020-ban: a szóbeli tételek listája Érettségi-felvételi
Eduline

Ilyen lesz az emelt szintű fizikaérettségi 2020-ban: a szóbeli tételek listája

Milyen témakörökre számíthatnak a 2020-ban emelt szinten érettségizők? Itt vannak a fizikatételek.

Itt nézhetitek meg az emelt szintű fizikaérettségi szóbeli részének témaköreit:

null

null

Jövőre érettségiztek? A 2020-as emelt szintű magyarérettségi tételeit itt nézhetitek meg, az emelt történelemérettségi tételeit pedig itt találjátok. Ha a biológiaérettségi tételeit szeretnétek megnézni, kattintsatok ide, ha pedig a kémia tételeket, ide. A földrajzérettségi tételeket itt találjátok. A matekérettségi tételeit itt, az informatikavizsga témaköreit pedig itt nézhetitek meg.

Megvannak a 2020-as magyarérettségi tételei: itt a lista

A szokásosnál jóval később, de végre nyilvánosságra hozta a 2020-as emelt szintű magyarérettségi tételeinek címét az Oktatási Hivatal.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.

Hirdetés
Tíz tanács az idén érettségizőknek: ezeket már most érdemes betartani Érettségi-felvételi Vendégszerző

Tíz tanács az idén érettségizőknek: ezeket már most érdemes betartani

Bár úgy tűnhet, messze még az érettségi, valójában csak három hónap van hátra a nagy megmérettetésig. Hogy elkerüljétek a vizsga előtti napokban a pánikot és hogy nehogy kicsússzatok az időből, most tíz olyan tanácsot szeretnék adni nektek, amit, ha megfogadtok, sokkal nyugodtabban és felkészültebben tudtok elindulni érettségizni.