Pótfelvételizők, figyelem! Nem érkezik külön behívó a gyakorlati vagy alkalmassági vizsgákra Érettségi-felvételi
Eduline

Pótfelvételizők, figyelem! Nem érkezik külön behívó a gyakorlati vagy alkalmassági vizsgákra

Jelenleg a pótfelvételire leadott jelentkezések feldolgozása zajlik – olvasható a Felvi.hu-n, ahol arra is felhívják a pótfelvételizők figyelmét, hogy ha olyan szakra jelentkeztek, amelyen alkalmassági vagy gyakorlati vizsgát tartanak, az időpontnak és a helyszínnek nézzenek utána, ugyanis az idő rövidsége miatt nem érkezik külön behívó levél.

„Ha a felsőoktatási intézmények alkalmassági, gyakorlati vizsgát vagy – elsősorban mesterképzésekben – felvételi vizsgát írnak elő, azt a pótfelvételi hirdetményben jelzik, és közlik annak időpontját is. Az idő rövidsége miatt a vizsgára külön behívó levelet általában nem küldenek” – olvasható a Felvi.hu-n.

A pótfelvételi jelentkezési időszaka augusztus 7-én zárult le, a ponthatárokat előreláthatólag augusztus 26-án hirdetik ki, a felvettek a felvételi határozatot és a beiratkozással kapcsolatos információkat a felsőoktatási intézménytől kapják meg szeptember első napjaiban.

A 2019-es pótfelvételiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Milyenek lesznek a pótfelvételi ponthatárai? Ez a szabály idén is érvényes

Augusztus 26-án hirdetik ki a 2019-es pótfelvételi ponthatárait, vagyis akkor derül ki, ki került be a megjelölt képzésre. De lehet-e már tudni valamit a várható ponthatárokról?

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés