Mikor és hol bulizhattok gólyaként? Itt találjátok a vidéki egyetemek gólyatáborainak a listáját Érettségi-felvételi
Eduline

Mikor és hol bulizhattok gólyaként? Itt találjátok a vidéki egyetemek gólyatáborainak a listáját

Korábban már megírtuk, hogy a fővárosi egyetemek idén mikor és hol tartják a gólyatáboraikat. Cikksorozatunk második részében a nagyobb egyetemi városok felsőoktatási intézményeivel folytatjuk a listát.

A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar gólyatábora augusztus 13. és 17. között kerül megrendezésre Balatonakalin. A leendő GTK-sok augusztus 10. és 13. között, Cegléden bulizhatnak együtt. A Jogi Kar gólyatábora – szintén ezen a helyszínen – augusztus 14. és 18. között lesz. A TTIK gólyatábora augusztus 10. és 14. között kerül megrendezésre Ópusztaszeren. Az egyetem ETSZK, MK és MGK gólyái augusztus 16. és 19. között Szegeden ismerhetik meg egymást. Az összegyetemi gólyatábor pedig szeptember 5. és 8. között kerül megrendezésre, ugyancsak Szegeden.

A Debreceni Egyetem Medikus Gólyatábora – az Általános Orvostudományi Kar, Fogorvostudományi Kar, Gyógyszerésztudományi Kar, Népegészségügyi Kar és Egészségügyi Kar hallgatói számára –, valamint az új Állami- és Jogtudományi Karosok számára Deberecenben kerül megrendezésre, augusztus 26. és 30. között.

Mikor tartják az idei gólyatáborokat? Itt vannak a budapesti egyetemek helyszínei és dátumai

Bekerültetek valamelyik fővárosi egyetemre vagy főiskolára? Mutatjuk, hogy idén mikor és hol ismerkedhettek meg a leendő évfolyamtársaitokkal.

A Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karának elsőévesei augusztus 15. és 18. között bulizhatnak együtt Bodajkon. A BTK-s és a TTK-s gólyatábort is Sikondán rendezik meg – az előbbit augusztus 19. és 22. között, az utóbbit pedig augusztus 23. és 26. között. A Művészeti Karosok augusztus 22. és 25. között Mattyon ismerkedhetnek meg egymással. Az egyetem Állam- és Jogtudományi Karra felvételt nyert hallgatói augusztus 29. és szeptember 1. között, Fadd-Domboriban táborozhatnak együtt a leendő szaktársaikkal.

Az egri Eszterházy Károly Egyetem összegyetemi gólyatáborát Tiszafüredre szervezik, augusztus 27. és 30. között. A Dunaújvárosi Egyetem gólyatábora viszonylag későn – szeptember 5. és 8. között – kerül megrendezésre az egyetem Campusán, a Szalki-sziget Kempingben.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.

Hirdetés