Werk_Akadémia

Felsőoktatás Eduline

Ezt az ösztöndíjpályázatot tilos kihagyni: ingyen tanulhatsz a Werk legújabb képzésén

Nem jött össze a felvételi, vagy nem egészen azt kaptad az egyetemi marketingképzéstől, mint amire számítottál? Esetleg pályamódosítást fontolgatsz, és érdekel az online marketing és az online média működése? Ezt az ösztöndíj-lehetőséget érdemes kihasználni: a Werk Akadémia és az Eduline közös pályázatot indít, a nyertes fél évig tandíjmentesen tanulhat a Werk új képzésén!

Felnőttképzés Eduline

Egy új képzés, ami téged is érdekelhet: már lehet jelentkezni

Új képzés indul a Werk Akadémián, a kurzus tökéletes választás, ha érdekel titeket az online marketing, az e-commerce, az online média működése. Az Online Média és Marketingakadémia powered by HVG képzés résztvevői megtanulhatják hatékonyan használni az online performancia marketing eszközeit, olyan tudást szerezhetnek, amellyel otthonosan mozoghatnak majd a marketing- és médiaiparban, és ami még fontosabb: értékes szakmai kapcsolatokat építhetnek.

Felnőttképzés Eduline

"Rengeteg munka, állandó agyalás és megújulás" - ez a Werk Akadémia

Tíz éve működik a Werk Akadémia. Évről évre újabb és újabb képzések indulnak, reagálva az aktuális igényekre, de vajon mennyire változott a felépítése, most hogyan működik az oktatás és milyen képzések vannak az akadémián. Többek között ezekre a kérdésekre is kerestük a választ Vándor Ágnessel, a Werk Akadémia felelős vezetőjével és Réz András művészeti vezetővel.

Felnőttképzés Eduline

Diploma mellé, vagy csak "magában": ilyen képzéssel is lehetsz sikeres

Miként tanul szépírást egy jogász, hogy még "diákévei" alatt sikeres regényt írjon? Miért dönt egy gyártásvezető a filmes szakma mellett a jogi pálya helyett, hogy aztán egy Oscar-díjas film elkészítésében vegyen részt? A felvételi időszak környékén gyakran felmerül a kérdés, hogy a felsőoktatás helyett, esetleg mellett mennyire hasznosan lehet felkészülni egy-egy pályára, és mit tudnak ehhez hozzátenni azok a magániskolák, amik ilyen spcifikus, gyakorlati tudást ígérnek. Interjúalanyaink közt van több filmes, stylist és író is, a közös bennük, hogy sikeresek, és a Werk Akadémián végzett tanulmányaik is hozzájárultak ehhez.