Másfél hónapig gazdátlan lesz az oktatás? Július 1-jén veszi át kinevezését az új államtitkár

Letették az esküt és átvették kinevezésüket Áder János köztársasági elnöktől az Emberi Erőforrások Minisztériumának...  Tovább »

"Ütőképes csapat lesz" - az oktatásról alig árult el valamit az új Emmi-vezető

„Ütőképes csapat lesz az Emmiben” – mondta Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Miniszériumának új vezetője, aki a...  Tovább »

Ő felel majd az oktatásért: mit érdemes tudni Balog Zoltán utódjáról?

Széchenyi-díjas onkológus, aki időnként furcsa nyilatkozatokat tesz - de mit érdemes még tudni Kásler Miklósról, az...  Tovább »

Így int búcsút a távozó Balog Zoltánnak a Professzorok Batthyány Köre

„Hat év folyamatos, nem egyszer méltánytalan támadások kereszttüzében végzett munka után most más feladatot vállal.  Tovább »

Hivatalos: ő lehet az emberi erőforrások minisztere, de Palkovics László is miniszter lesz

Kásler Miklós lehet az emberi erőforrások minisztere, Palkovics László eddigi oktatási államtitkár pedig valóban...  Tovább »

Palkovics miniszter lesz, de ki felel majd a közoktatásért?

Egyre több hír szivárog ki a negyedik Orbán-kormány névsoráról, azt azonban még mindig nem lehet tudni, ki felel majd...  Tovább »

Ma kiderül, ki lesz Balog Zoltán utódja - de az biztos, hogy nem Novák Katalin

Nem ő lesz az Emberi Erőforrások Minisztériumának új vezetője - erről beszélt Novák Katalin eddigi családügyi...  Tovább »

Három különböző minisztérium lesz felelős az oktatásért, Palkovicsot előléptették

Ha igazak a hírek, a jövőben három különböző minisztérium is felelős lesz az oktatásért: a felsőoktatás az innovációs...  Tovább »

A PSZ szerint is rossz az Emmi jelenlegi struktúrája, változást kérnek

Az elmúlt évek igazolták, hogy az Emmi jelenlegi struktúrájában nem tudja hatékonyan szolgálni a hozzá tartozó egyes...  Tovább »

Megvan, ki lesz Balog Zoltán utódja?

Kásler Miklós Széchenyi-díjas magyar onkológus, egyetemi tanár, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója lehet...  Tovább »

Fontos dolgot kér Orbán Viktortól a PDSZ: "ezt az érzését tegye félre"

Most már a hat éven át felelős miniszter ismertté vált véleménye szerint is nyilvánvaló, hogy az Emberi Erőforrások...  Tovább »

Távozik az Emmi éléről Balog Zoltán, nem lesz önálló oktatási minisztérium

Nem marad miniszter - erről beszélt Balog Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője, aki azt is...  Tovább »

Még az idén emelkedik a bölcsődei férőhelyek száma - mutatjuk, mennyivel

Még az idén 3-4 ezerrel bővül a bölcsődei férőhelyek száma - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériuma család-...  Tovább »

Folytatódik az üzengetés a PDSZ és a minisztérium között?

Az elmúlt politikai ciklus is azt igazolta, hogy a párbeszéd és a közös munka mellett a legjelentősebb - ám nem...  Tovább »


1 / 10