Flashmobbal kampányoltak gyalogátkelőért a békéscsabai diákok Campus life
Eduline

Flashmobbal kampányoltak gyalogátkelőért a békéscsabai diákok

A békéscsabai diákok másfél perces produkcióval hívták fel a figyelmet az iskola előtti veszélyes útszakaszra. Az intézmény előtt nincs zebra, pedig a forgalmas terület indokolttá tenné a kijelölt gyalogosátkelő felfestését.

A BSZC Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma 10. osztályos tanulói jóvoltából egy rögtönzött testnevelés óra elevenedett meg az intézmény előtti úttesten. A mintegy másfél perces flashmobbal a diákok arra szerették volna felhívni a figyelmet, hogy két iskola is van a környéken, ezért a biztonság érdekében szükség lenne egy gyalogátkelő felfestésére - írja a beol.hu.

A produkcióban 30 diák vett részt, akik egy angol showman-től vették át a korreográfia ötletét, majd hétfő délelőtt kétszer is előadták azt az iskola előtt.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.

Hirdetés