Három olcsó hely a fővárosban, ahol felfrissülhettek a vizsgák után Campus life
Eduline

Három olcsó hely a fővárosban, ahol felfrissülhettek a vizsgák után

Egy-egy vizsga utáni felfrissülés céljából és a hidegre való tekintettel ajánlunk három olyan fővárosi levesező helyet, ahol diákkedvezménnyel fogyaszthattok.

Anyu leves és szendvicsbár (Bercsényi u. 8.)

A 11. kerületi Anyu leves és szendvicsbár pótolhatja a már hét második felére elfogyott otthoni kosztot. Választékuk naponta változik, amelyekből diákként tíz százalék kedvezménnyel választhattok egy jó forró levest és/vagy szendvicset.

Pastasuppa (Bartók Béla út 50.)

A Móricz Zsigmond körtér környékén található tészta és levesbár öt százalék kedvezményt nyújt diákoknak. Naponta megújuló menüik mellett sütizhettek is a vizsgák után.

Levesgyár (Horváth Mihály tér 16.)

Bőven ezer forint alatt fogyaszthattok diákként levest az Óbudai Egyetem környékén lévő Levesgyárban is. A nyolcadik kerületi levesező árai abszolút diákbarátak.

Helyek, ahol diákként különösen érdemes megfordulnotok: hasznos infók a diákkedvezményről

A helyközi, távolsági bérleteken, utazási kedvezményeken túl számos helyen élhettek még a diákkedvezményetekkel. Sok esetben nem egyértelmű akcióról van szó, ezért könnyen elfelejthetitek kihasználni a lehetőségeket. Mutatjuk, hol és merre érdemes keresgélni, ahol biztosan olcsóbban hozzájuthattok tárgyakhoz, élményekhez, szolgáltatásokhoz.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés