Beadandók, kutatás, kiselőadás: ezzel az ingyenes appal könnyebb a tervezés Campus life
Eduline

Beadandók, kutatás, kiselőadás: ezzel az ingyenes appal könnyebb a tervezés

Vizuális típusok vagytok, és szeretitek rendszerben látni a gondolataitokat? Akkor ezt a szuper ingyenes appot nektek találták ki.

A Mindly gondolattérképező (mind mapping) alkalmazással a gondolataitokat jegyezhetitek fel és önthetitek vizuális formába úgy, hogy az általuk kialakuló rendszert is lássátok. Az appot projektek, beadandók és szakdolgozati kutatás tervezéséhez, kiselőadásokra vagy megbeszélésekre való felkészüléshez is használhatjátok.

Végtelen számú "gondolati szintet" létrehozhattok, az egyes elemekhez pedig jegyzeteket, képeket és ikonokat is hozzáadhattok. A különböző kategóriákat különböző színekkel jelölhetitek, az eredményt pedig PDF-, szöveges és képfájlba is exportálhatjátok.

Az appot iOS-ra innen, Androidra pedig innen tölthetitek le.

Négy szuper ingyenes app, hogy flottul menjenek a vizsgák

Nehezen osztjátok be az időtöket, vagy csak a vizsgaidőszak közeledtével érzitek úgy, hogy szükségetek lenne egy kis segítségre? Ezzel a négy ingyenes alkalmazással könnyebben boldogulhattok.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.

Hirdetés