Programajánló az őszi szünetre: ezeket a filmeket érdemes megnézni moziban a héten Campus life
Eduline/MTI

Programajánló az őszi szünetre: ezeket a filmeket érdemes megnézni moziban a héten

Ha szeretnétek egy kicsit kikapcsolódni az őszi szünetben, akkor ezeket a filmeket érdemes megnézni a moziban. Az észak-amerikai mozikban most ez a toplista.

Visszatért a kasszasikerlisták élére a Joker, a Batman-képregények főgonoszának eredettörténetét feldolgozó filmre 18,9 millió dollárért váltottak jegyet az észak-amerikai mozikban. A Warner Bros. stúdió filmje ezzel ismét átvette a vezetést a Demóna: A sötétség úrnője című fantáziafilmtől, amely 18,6 milliót forgalmazott október utolsó hétvégéjén.

Az Amerikai Mozgókép Szövetség által R-besorolású - 17 éven aluliak csak szülői vagy felnőtt kísérettel láthatják - Joker a mozi történet legsikeresebb ilyen besorolású filmje lett, világszerte 849 millió dollárt - 277 millió dollárt Észak-Amerikában, 571 milliót a nemzetközi piacokon - forgalmazva október elejei bemutatása óta.

A Demóna folytatására tíz nappal ezelőtti bemutatása óta 65 millió dollárért váltottak jegyet az észak-amerikai mozikban, és 228 milliót forgalmazott a nemzetközi piacokon. Az MGM animációja az Adams Family - A galád család került a kasszasikerlisták harmadik helyére 11,7 millió dolláros jegybevétellel.

Mi lesz még a héten?

Ha ezeket a filmeket már láttátok, vagy inkább valami magyar filmet néznétek, akkor szerencsétek van, mert a héten kerül a mozikba a Drakulics elvtárs is.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.

Hirdetés