Programajánló a hétre: ingyenes koncertek és bulik, amikre érdemes elmenni Campus life
Eduline

Programajánló a hétre: ingyenes koncertek és bulik, amikre érdemes elmenni

Ha szívesen kikapcsolódnátok a dolgozatok, egyetemi vizsgák vagy beadandók után, akkor ezeket a programokat érdemes megnéznetek. A Koncertblog új cikksorozatával, minden héten ingyenes vagy olcsó budapesti bulikról olvashattok. Az aktuális felhozatalban világzenei fesztivált, összművészeti és különleges zenei programokat is találhattok.

Pontosan milyen programok lesznek a héten?

Szerdán a Dürerben lesz Terítés, vagyis ingyenes koncertek és kiállítások az ott alkotó művészekkel, a kertben pedig lesz bogrács, és még a BL-meccset is nézhetitek. Csütörtökön indul a Budapest Ritmo világzenei fesztivál a showcase-zel a Szimpla-kertben. Péntektől vasárnapig pedig – a díszvendég Lengyelország mellett – vagy tucatnyi ország különleges formációi lépnek színpadra az Akváriumban.

Pénteken a szintén ingyenes Friday az Anker'tben: felvezető drum'n'bass-buli hattól, szombaton pedig – ha az időjárás is úgy akarja – két technós, house-os nyárzáró, nappali, szabadtéri tánc lesz: a Be Massive Horizon az újpesti Kabinban és Lick the Click! az A38 orrteraszán – belépő ezekre sincs.

A teljes listát, bulikat és programokat és egy kis ízelítőt elolvashatjátok a Koncertblog oldalán.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.

Hirdetés