Kipihennétek a tanévkezdés fáradalmait? Ezeket a filmeket vetítik a héten moziban Campus life
Eduline/MTI

Kipihennétek a tanévkezdés fáradalmait? Ezeket a filmeket vetítik a héten moziban

Erősen indított az Az - Második fejezet című amerikai természetfeletti horrorfilm az észak-amerikai mozikban, de nem annyira erősen, mint elődje, a 2017-es Az. Mutatjuk mi megy a héten a mozikban.

A folytatás így is minden idők második legnagyobb nyitóhétvégi bevételét produkálta a horrorfilmek történetében, és ugyancsak a második legnagyobb premierhétvégi bevételt hozta a szeptemberi hónapok történetében.

Több tízezer forintot spórolhattok: így utazhattok kedvezményesen egyetemistaként

Milyen tömegközlekedési bérleteket, jegyeket vehettek, ha nappali, esti vagy levelező tagozaton tanultok valamelyik fővárosi egyetemen, főiskolán? Összegyűjtöttük.

Az Az - Második fejezet volt az egyetlen jelentősebb premier a hétvégén. Az utánjátszott filmek közül a Támadás a Fehér Ház ellen 3. - A védangyal bukása című akciófilm hat, a Jó srácok című vígjáték pedig 5,4 millió dollár értékben csalogatott nézőket a mozikba.

Ha a héten mennétek moziba, akkor az Az - Második fejezete mellett ott van a Downton Abbey vagy a 100 dolog is, aminek a héten lesz a premiere.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.

Hirdetés