Hétvégi agytorna: meg tudjátok oldani ezt a feladványt? Kvíz
Eduline

Hétvégi agytorna: meg tudjátok oldani ezt a feladványt?

Ha szeretitek a fejtörőket, a következő feladvány is tetszeni fog nektek. Pörgessétek fel magatokat ezzel az agytornáztató képpel.

A feladat egyszerű: egy poharat mozdíthattok el ahhoz, hogy megkapjátok az alsó sort. Nektek sikerül megoldani a feladványt? A helyes megfejtésért kattintsatok a képre.

Tetszett a feladat? Még több fejtörőt itt találtok.

Izgalmas fejtörő: milyen gyorsan lehet átkelni a szakadékon?

Logikai és számolási képességekre is szükségetek lesz ennek az éjszakai kiránduláshoz kapcsolódó feladványnak a megoldásához. Meg tudjátok oldani?

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.

Hirdetés
Kérdések a NAT körül, új fontos oktatási kutatások: ezek voltak a hét legfontosabb hírei Közoktatás Eduline

Kérdések a NAT körül, új fontos oktatási kutatások: ezek voltak a hét legfontosabb hírei

Tegnap lezajlott a 2020-as központi felvételi, a héten azonban számos változás történt az oktatás területén. Többek között az új Nemzeti alaptanterv körül vannak leginkább kérdések, de új információk is, valamint több új tanulmányról is írtunk a napokban, amelyek fontos kutatásokról számolnak be. Heti hírösszefoglalónkat olvashatjátok.