Földrajz, fizika, kémia: melyikkel birkóztok meg a leghamarabb? Kvíz
Eduline

Földrajz, fizika, kémia: melyikkel birkóztok meg a leghamarabb?

Az utóbbi időben is számos természettudományos tantárggyal kapcsolatos kvízeket készítettünk már nektek, ezek közül ajánlunk most néhányat.

Szeretitek kémlelni az eget és közben megkeresni a különböző konstellációkat? A következő teszttel kipróbálhatjátok, egy kép alapján is felismeritek-e a csillagképeket.

Izgalmas kvíz: felismeritek a csillagképeket?

Szeretitek kémlelni az eget és közben megkeresni a különböző konstellációkat? Ezzel a teszttel kipróbálhatjátok, egy kép alapján is felismeritek-e őket.

Tudjátok, melyik város tartozik a következő országokhoz? Teszteljétek, mennyire vagytok profik az ország-város játékban. Kvíz:

Kétperces teszt: mennyire vagytok jók föciből? Most kiderül

Tudjátok, melyik város tartozik a következő országokhoz? Teszteljétek, mennyire vagytok profik az ország-város játékban. Nektek hibátlan lesz?

Emlékeztek még a vegyjelekre kémiaóráról? Lássuk, hányat találtok el a következők közül.

Kvíz bátraknak: ismeritek ezeket a jeleket?

Emlékeztek még a vegyjelekre kémiaóráról? Lássuk, hányat találtok el a következők közül.

 

Hirdetés
Kevesebb felvételiző, érettségi statisztikák, iskolaőrök fizetése, vita a csúsztatott iskolakezdésről – ezek voltak a hét hírei Közoktatás Eduline

Kevesebb felvételiző, érettségi statisztikák, iskolaőrök fizetése, vita a csúsztatott iskolakezdésről – ezek voltak a hét hírei

Sokkal kevesebb idén a felvételiző, 2001 óta nem voltak ilyen kevesen. A héten kiderült, hogyan sikerültek a 2020-as, rendhagyó érettségik, a felvételizőknek pedig csütörtökig volt idejük a módosításra. Több hír is megjelent az iskolaőrséggel kapcsolatban és kreditrekordokat is gyűjtöttünk. Mutatjuk a hét híreit röviden.