Fejtörő koránkelőknek: reggel is jól fog az agyatok?  Kvíz
Eduline

Fejtörő koránkelőknek: reggel is jól fog az agyatok?

Sokan mondják, hogy reggel sokkal aktívabbak, jobban tudnak gondolkozni. Ti is közéjük tartoztok? Most tesztelhetitek az agyatokat ezzel a félperces feladvánnyal.

Itt találjátok a feladványt:

Ha belelendültetek a reggeli feladványokba, akkor itt ingyenes kvízekkel is tesztelhetitek magatokat. Vagy maradnátok a fejtörőknél és logikai feladatoknál? Akkor kattintsatok ide.

Reggeli agytorna számokkal: ti milyen gyorsan oldjátok meg ezeket a feladatokat?

Kezdjétek egy kis agytornával a hetet, lássuk, mennyi idő alatt tudjátok megoldani a következő alapműveletekből álló tesztünket. Mennyire vagy otthon a számok világában? Teszteljétek magatokat.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.

Hirdetés
Tíz tanács az idén érettségizőknek: ezeket már most érdemes betartani Érettségi-felvételi Vendégszerző

Tíz tanács az idén érettségizőknek: ezeket már most érdemes betartani

Bár úgy tűnhet, messze még az érettségi, valójában csak három hónap van hátra a nagy megmérettetésig. Hogy elkerüljétek a vizsga előtti napokban a pánikot és hogy nehogy kicsússzatok az időből, most tíz olyan tanácsot szeretnék adni nektek, amit, ha megfogadtok, sokkal nyugodtabban és felkészültebben tudtok elindulni érettségizni.