A nap képe: piros szívekkel mond köszönetet az iskola az értük dolgozóknak Campus life
Eduline

A nap képe: piros szívekkel mond köszönetet az iskola az értük dolgozóknak

A Hódmezővásárhelyi Varga Tamás Általános Iskola is csatlakozott a piros szív kezdeményezéshez. Így mondanak köszönetet mindenkinek, aki értük is dolgozik ebben a nehéz időszakban.

Az iskola a Facebook-oldalán tett közzé egy fényképet, amelyen jól látszik, hogy az épület ablakait piros szívek borítják. Az intézmény így szeretne köszönetet mondani a rendőröknek, mentősöknek, tűzoltóknak, egészségügyi dolgozóknak, bolti dolgozóknak, szociális munkásoknak, önkénteseknek, és mindenkinek, akik ebben a nehéz időszakban értük is dolgozik. Azt is hozzátették: szeretettel gondolnak a pedagógusokra is.

Hódmezővásárhelyi Varga Tamás Általános Iskola

Kedves Szülők! Ha létezne olyan, hogy egy iskola hivatalosan is dics... éretet adhatna a szülőknek: most megtenném. Mivel ilyen egyelőre nincs a Pedagógiai programunkban, ezért a nevelőtestület és magam nevében csak nem hivatalosan adhatok. Gratulálok, mert majdnem mindenki be tudott csatlakozni a digitális munkarendbe!

A nap képei: így zajlik a digitális oktatás egy egri iskolában

Elkezdődött a digitális oktatás második hete az iskolákban. A diákok is egyre jobban alkalmazkodnak az új helyzethez. Íme a nap képei:

Nem szeretnél lemaradni a legfontosabb információkról? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.

Hirdetés