Tanárok figyelem! Több tízezren tölthetik fel a portfóliójukat Közoktatás
Eduline

Tanárok figyelem! Több tízezren tölthetik fel a portfóliójukat

Megnyílt az elektronikus felület, ahová 2016. november 25-ig kell feltölteniük portfóliójukat/pályázatukat azoknak a pedagógusoknak, akik szerepelnek az oktatásért felelős miniszter által kiadott 2017. évi minősítési tervben Pedagógus I. vagy Pedagógus II. fokozatot, valamint Mesterpedagógus vagy Kutatótanár fokozatot megcélzó minősítésben.

Akik áprilisig jelentkeztek a 2017-es minősítésre pedagógus II., Mesterpedagógus, vagy Kutatótanár fokozatba, azok számára nyitva áll az e-portfólió, ahova november 25-ig kell feltölteni a portfóliókat és pályázatokat.

Minősítésre tavasszal több mint 25 ezren jelentkeztek, közülük 22 854-en tehetnek jövőre vizsgát a minisztérium döntése szerint. Akiknek sikeres lesz a minősítés, azok 2018 január 1-től kerülnek át hivatalosan a magasabb fizetéssel járó kategóriába.

A felület megnyitásáról e-mailes értesítést kaptak az érintett pedagógusok, valamint az intézményvezetőik. Ha bármilyen technikai jellegű gond vagy kérdés merülne fel a feltöltőrendszerrel kapcsolatban, a területileg illetékes Pedagógiai Oktatási Központot érdemes keresni. A POK-ok elérhetőségeit itt találjátok.

A portfólió elkészítéséhez itt találtok segítséget.

A 2017-es minősítés keretszámáról és feltételeiről szóló miniszteri közleményt itt lehet elérni.

Hirdetés