Több salgótarjáni középiskolában is digitális oktatás lesz jövő héttől Közoktatás
Eduline

Több salgótarjáni középiskolában is digitális oktatás lesz jövő héttől

Koronavírusos tanár miatt zárták be az iskolákat. Azt még nem tudni, hogy meddig marad az új felállás.

"Városunkban több koronavírus gyanús esetet vizsgálnak, folynak a kontaktkutatások. Ezekkel összefüggésben ma egy iskolát, a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskolát bezárták, mert az egyik pedagógus koronavírussal fertőzött" - közölte csütörtökön Facebook-oldalán Salgótarján polgármestere.

Mint írta, jelenleg a teljes tanári kart tesztelik, a jövő héttől a Keriben digitális oktatás lesz, egyelőre nem tudni, meddig. A polgármester posztjában tájékoztatást ígért a további fejleményekről.

Cikkünk frissült:

Mivel több pedagógus a Táncsics Mihály Közgazdasági Szakközépiskolában is tanít, ezért elővigyázatosságból jövő héttől a Közgében is digitális oktatás lesz - írta a polgármester.

A Mohácsi Kisfaludy Károly Gimnáziumban szerdán döntöttek úgy, hogy határozatlan ideig digitális oktatásra állnak át, miután egy tanárnál igazolták a Covid-19 fertőzést, aki korábban részt vett egy értekezleten a teljes tanári karral. Az egész tantestület hatósági házi karanténba került, és velük együtt a karbantartó és műszaki munkatársak is.

Szeptember 14-ig zárva lesz egy hajdúböszörményi óvoda a koronavírus miatt

Az intézmény egyik óvodapedagógusa igazolt koronavírusos beteg lett.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés
"Sokszor elkeseredve és reményt vesztetten állok neki egy-egy napnak” Közoktatás Csik Veronika

"Sokszor elkeseredve és reményt vesztetten állok neki egy-egy napnak”

"Annak örülnék, ha annyit keresnék, amiből valamennyit félre lehetne tenni, hogy anyagilag biztonságban tudhassam a családomat” – mondta az Eduline-nak Tóth Tamás tanító, akinek "Ezért fogom elhagyni a pedagóguspályát” című videóját néhány nap alatt több mint ötvenezren nézték meg. Öt éve diplomázott tanítóként, jelenleg első osztályosokat tanít, mellette fogyatékossággal élő és hátrányos helyzetű gyerekekkel dolgozik önkéntesként.