Lezárult a licitálás: két nyertese lett a híres vasalódeszkának Közoktatás
Eduline

Lezárult a licitálás: két nyertese lett a híres vasalódeszkának

Kétezer forintról indult a licit Vezsenyi László makói tornatanár híres vasalódeszkájáért. Az árverés a Facebookon, a Tappancs Állatvédő Alapítvány oldalán zajlott. Tegnap délután a nagy karriert befutó vasalódeszka el is kelt: két nyertest is hirdettek, így összesen több mint 400 ezer forintot hozott az állatmenhelynek.

A hét elején írtunk róla, hogy Vezsenyi László, a „vasalódeszkás tanár” a Tappancs Állatvédő Alapítványnak ajánlotta fel az igencsak híressé vált vasalódeszkáját, hogy licitre bocsájthassák azt. A tárgy azzal vált szimbólummá, hogy a távoktatás kezdetén a tornatanár vasalódeszkás úszásoktatással próbálta meg jobb kedvre és mozgásra bírni a gyerekeket.

A licitnek két nyertese is lett: egy szegedi vállalkozó és egy aszódi dohánybolt, így összesen több mint 400 ezer forint gyűlt össze az állatmenhelynek. A dohánybolt nem tart igényt a vasalódeszkára, ők egyébként is további licitre bocsájtották volna - számolt be az RTL Kub Híradójának a Tappancs Állatvédő Alapítvány vezetője, aki azt is hozzátette: nagyon meglepődtek, hogy ők kapták a felajánlást és rendkívül hálásak érte.

A befolyt összeget a menhely több mint 200 lakójára fogják fordítani.

Zseniális fotó: így tartott évzárót egy budaörsi iskola tanára

Az idei évzárók a járvány miatt elrendelt intézkedések miatt sem mondhatók hagyományosnak, de van aki még ezt a különleges év végi helyzetet is tudta űberelni.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés