Mikor lesz a 2020-as tavaszi szünet? Itt vannak a dátumok Közoktatás
Eduline

Mikor lesz a 2020-as tavaszi szünet? Itt vannak a dátumok

Az időjárás napról napra egyre jobb, a diákok többsége pedig egyre többet gondol a tavaszi szünetre. Megnéztük, mennyit kell még várni a második félév első iskolamentes időszakáig. Itt a 2020-as tavaszi szünet pontos dátuma.

A tavaszi szünet előtti utolsó tanítási nap 2020. április 8. (szerda), a szünet utáni első iskolai nap pedig 2020. április 15. (szerda).

Az idén érettségizőknek ezt követően egy komoly időszak veszi majd kezdetét, ugyanis hamarosan kezdődik az érettségi szezon előtti utolsó hajrá, majd az írásbelik.

A 2020. tavaszi érettségi a magyar nyelv és irodalom írásbelivel kezdődik május 4-én. Az utolsó írásbeli vizsgát május 25-én írják a diákok, olasz nyelvből. Az emelt szintű szóbeli vizsgákat június 4-11. között, a középszintű szóbeliket pedig június 15-26. között tartják.

Mikor lesz a 2020-as tavaszi érettségi? Itt az összes vizsga dátuma

Mikor kezdődik és meddig tart a május-júniusi érettségi, és mikor vizsgáznak az egyes tárgyakból a diákok? Itt a menetrend.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.

Hirdetés