Akár hittétek volna, akár nem: hétvégén kő-papír-olló bajnokság lesz Pesten Felsőoktatás
Eduline

Akár hittétek volna, akár nem: hétvégén kő-papír-olló bajnokság lesz Pesten

A helyszín a Kincsem Park, az időpont: szeptember 7-e. A győztes a londoni kő-papír-olló Európa-bajnokságon képviselheti Magyarországot.

"A kő, a papír és az olló valódi harca elkezdődött… Amennyiben eddig nem gondoltad valódi sportnak ezt a játékot, tévedtél! Szeptember 7-én megrendezzük a 2. magyar KŐ-PAPÍR-OLLÓ bajnokságot, ahol akár Te is megküzdhetsz!" - ezzel a bevezetővel indul a rendezvény Facebook-eventjének leírása.

A legjobb 16-nak öt meccset kell megnyernie a továbbjutáshoz, az első helyért pedig már kilenc párbajban kell győznie a leendő magyar bajnoknak - közölték a szervezők az MTI-vel. A részvétel regisztrációhoz kötött, maximum 256 fő jelentkezhet, sajnos most betelt az összes hely, de amennyiben valami felszabadul, tájékoztatnak a szervezők - ígérik.

Hét dolog, amit minden diák átél szeptemberben

Hát ez is eljött, elkezdődött az újabb tanév. Tudjuk, milyen visszaülni két és fél hónap pihenés után az iskolapadba. Jobban nem is lehet kifejezni a diákok érzéseit, mint ezzel a mémgyűjteménnyel.

Hirdetés
Tíz tanács az idén érettségizőknek: ezeket már most érdemes betartani Érettségi-felvételi Vendégszerző

Tíz tanács az idén érettségizőknek: ezeket már most érdemes betartani

Bár úgy tűnhet, messze még az érettségi, valójában csak három hónap van hátra a nagy megmérettetésig. Hogy elkerüljétek a vizsga előtti napokban a pánikot és hogy nehogy kicsússzatok az időből, most tíz olyan tanácsot szeretnék adni nektek, amit, ha megfogadtok, sokkal nyugodtabban és felkészültebben tudtok elindulni érettségizni.