Itt egy alkalmazás, amellyel megmozgathatjátok az agyatokat Felnőttképzés
Eduline

Itt egy alkalmazás, amellyel megmozgathatjátok az agyatokat

A nap végére úgy érzitek, hogy már semmire sem tudjátok használni az agyatokat? Ha ti is fáradtak vagytok a suli vagy munka után, ajánlunk egy programot, amivel úgy mozgathatjátok meg az agytekervényeiteket, hogy a telefont sem kell letennetek a kezetekből.

Hallottatok már a Lumosity alkalmazásról?

Az alkotók több egyetemmel együttműködve fejlesztették ki a programot, amely több mint 25 kognitív játékot ötvöz, és világszerte már 60 millióan töltöttek le. Kikapcsolódhattok és lazíthattok vele, javítja a memóriátokat és a koncentrációs képességeteket is.

Ha kipróbálnátok, akkor Androidra itt tölthetitek le, ha pedig iPhone-osok vagytok, akkor itt tölthetitek le az alkalmazást.

Újabb négy remek app, amivel játék lehet a nyelvtanulás

Körülnéztünk, hogy melyek mostanában a legnépszerűbb appok, amelyekkel nyelveket tanulhattok. Ha éppen most kezdenétek felkészülni a nyelvvizsgára, van pár ötletünk. Tagnap a német nyelvvizsgához ajánlottunk egy kis segítséget, ma az angolosoknak adunk tippeket. Természetesen az első helyen még mindig a Doulingo áll, hiszen nincs nyelvtanulós applikációs cikk Doulingo nélkül, és ez nem véletlen.

Hirdetés