Kezdődik az eddigi leghosszabb EFOTT, ezek a legjobb programok

Eduline • 2017. július 10.

Nemsokára kezdődik az EFOTT Velencén, több mint 200 zenei program, sportolási lehetőségek mellett lovaskocsizás vagy borkóstolás is lesz július 11-től hat napon keresztül.

Fotó:EFOTT

Hamarosan kezdődik a történelem eddigi leghosszabb EFOTT-ja. Idén sem csak koncertek lesznek, többek között gasztronómiai élményeket is szerezhettek.

Fotó:EFOTT

Étkezni a különböző streetfood standok mellett kézműves helyeken is lehet, de különleges látványkonyha is települ a rendezvényre, amelyben olyan zenészek fognak főzni, mint a The Biebers vagy a Cloud 9+ tagjai. A magyar borok mellett 6 decis söröket csapolnak (5 deci áráért), és egy külön fesztiválmarket is gondoskodik majd a napi energiabevitelről.

Ha szerettek a természetben lenni, minden bizonnyal élvezni fogjátok a tóparti kerékpárúton tekerést, de akár lovaskocsira is ülhettek, és borkostolás közben fedezhetitek majd fel a régiót. Ezen felül fesztiválozni jönnek a magyar teqball válogatott tagjai, a hagyományos csapatsportok mellett pedig akár sárkányhajózni vagy wakeboardozni is lehet.

Fotó:EFOTT

Zenei téren is igazi csemegékkel készülünk idén. A -1. napon akusztikus koncertekkel és kempingbulival várjuk a hetijegyeseket. A 0. napon Dévényi Tibi bácsi és barátai csinálnak igazi házibuli hangulatot, csütörtöktől pedig egymás után állnak színpadra olyan hazai kedvencek, mint a Punnany Massif, a Tankcsapda, a Hallott Pénz vagy az exkluzív, kifejezetten az EFOTT-ra készült látványos show-val érkező Brains. Világsztárokból sem lesz hiány, 12 év után újra hazánkba látogat például Sean Paul, élvezhetjük a Hurts és Tinie Tempah koncertjeit, de velünk lesz Borgore, Dyro, Flix Pavilion és a Vinai is – mondta el Maszlavér Gábor fesztiváligazgató.

Mindemellett közel 100 civil szervezet készült különféle programokkal, vitatémákkal, előadásokkal, az Egyetemek Udvarán pedig arra is lesz lehetőség, hogy közelebbről és egy kicsit oldottabb környezetben ismerjétek meg a felsőoktatási intézményeket. Aki nem akar lemaradni semmiről, annak érdemes letölteni az ingyenes EFOTT applikációt.

Hatalmas tábortűzzel nyit az EFOTT: kezdődik a fesztiválszezon!

Hatalmas szülinapi partival indít az EFOTT! A meghosszabbított fesztiválon lesznek akusztikus koncertek tábortűz mellett, retró party Dévényi Tibi bácsival és vendégeivel, a hazai nagy nevek mellett a világsztárok is ellátogatnak a fesztiválra, és végül a kocsmasportok szerelmesei is kiélhetik magukat Velencén július 11-17. között.