Ezt az 5 hibát mindenki elköveti a fesztiválokon

Eduline • 2017. június 14.

Vannak olyan szituációk, amit minden fesztiválozó átél egyszer, de ti ne kövessétek el ezeket a hibákat. Van néhány dolog, amit kikerülhettek, ha előre terveztek.

Fotó:Flickr / Creative Commons / marlonolram

1. Érkezés a kempingbe

Kempingezni szeretnél, de az utolsó pillanatra halasztod az érkezést, sátorállítást, és csak a gödör alján, a WC mellett marad hely a sátradnak? Remek. Az időben induláson kívül gondolj arra, hogy mi a helyzet akkor, ha a kemény talajba kell beleállítani a sátor rúdjait. Legyen nálad valami, amivel ezt a helyzetet is megoldhatod.

2. Telefon

Lehet, hogy a legújabb telefonok jobb képet csinálnak (és milyen jól mutatnak a kézben), de ha elviszed a régi telefonodat, akkor nem fog fájni (annyira) a szíved, ha valamelyik éjszaka elhagyod/elejted/ellopják.

3. Ruhák

Nyilván jó érzés egy fesztiválon a legszebbnek lenni, de pont az ilyen fesztiválhelyzetek teszik próbára legjobban ezeket a ruhákat. Megéri óvatosnak lenni vagy a tömeg szélén állni, hogy ne borítsanak le sörrel? Lehet, hogy jobban jársz, ha a szívednek nem annyira kedves ruhát nevezel ki fesztiválozós szettnek.

Fotó:Mónus Márton

4. Mellékhelyiségek és tömegek

Érdemes a főbb útvonalakat elkerülni ilyen téren, hiszen az ottani WC-ket több ezer ember használja. Keressetek egy kevésbé frekventált helyen felállított mellékhelységet.

5. Tarts rendet a zsebedben

Fontos, hogy még három fröccs után is tudd, mit hová tettél. Legyen egy rendszer a fejedben, és elkerülheted a szívrohamokat, ha éppen nem érzed a zsebedben a telefonod vagy a pénztárcád, hiszen lehet, hogy csak azért ,mert nem is oda tetted.

Hatalmas tábortűzzel nyit az EFOTT: kezdődik a fesztiválszezon!

Hatalmas szülinapi partival indít az EFOTT! A meghosszabbított fesztiválon lesznek akusztikus koncertek tábortűz mellett, retró party Dévényi Tibi bácsival és vendégeivel, a hazai nagy nevek mellett a világsztárok is ellátogatnak a fesztiválra, és végül a kocsmasportok szerelmesei is kiélhetik magukat Velencén július 11-17. között.