Studium Generale-próbaérettségi közgazdaságból: hány pontot szereztek? Érettségi-felvételi
Eduline

Studium Generale-próbaérettségi közgazdaságból: hány pontot szereztek?

Közgazdaság ismeretekből is érettségiztek májusban? Akkor teszteljétek a tudásotokat a Studium Generale próbaérettségi feladatsorával!

A Studium Generale, a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítője minden évben próbaérettségi napot tart, a résztvevők három tantárgyból - a közgazdaság ismeretek mellett matematikából és történelemből - tehetik próbára tudásukat.

Középszintű próbaérettségi - feladatok

Középszintű próbaérettségi - megoldások

Emelt szintű próbaérettségi - feladatok

Emelt szintű próbaérettségi - megoldások

Próbaérettségi történelemből: derítsétek ki, hány pontot szereznétek az írásbelin

Nemcsak matematikából és közgazdaságtanból, hanem történelemből is próbára tehették tudásukat azok, akik elmentek a Studium Generale szombati próbaérettségi napjára. Jó hírünk van azoknak, akik nem voltak ott: itt vannak a feladatsorok és a megoldókulcsok, kipróbálhatjátok, hány pontot szereznétek az érettségin, ha ma lenne.

Próbaérettségi matekból: hány pontot szereznétek, ha ma lenne az írásbeli?

Szombaton írták meg matekból a közép- és emelt szintű próbaérettségit azok, akik részt vettek a Studium Generale, a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítőjének próbaérettségi napján. Ha lemaradtatok róla, most kipróbálhatjátok, hány pontot szereznétek. A tennivalótok egyszerű: töltsétek le a következő feladatsorokat, vegyétek elő a számológépet és a négyjegyű függvénytáblázatot, és - minden érettségi szabályt, időtartamot betartva - töltsétek ki a feladatsort.

Hirdetés