Felvételizőknek: nem kell izgulni, előfordulhat, hogy késve érkezik majd este az sms Érettségi-felvételi
Eduline

Felvételizőknek: nem kell izgulni, előfordulhat, hogy késve érkezik majd este az sms

Este nyolckor érkeznek a 2019-es felvételi ponthatárai, aki pedig megadta a mobilszámát, sms-t is kap arról, melyik szakra került be. Ám akkor sem kell aggódni, ha nyolckor nem érkezik meg az sms.

Felvételizők, figyelem: itt van az összes 2019-es felvételi ponthatár

„A 2019 szeptemberében induló képzések ponthatárait várhatóan este nyolckor hirdetik ki, és azok elsőként a Felvi.hu-n lesznek elérhetők. Azok a jelentkezők, akik megadták a mobilszámukat, SMS-értesítést is kapnak az eredményekről. Mivel a szolgáltatónak nagyszámú üzenetet kell kiküldenie, ezért előfordulhat, hogy csak jóval a ponthatárok kihirdetése után érkezik meg az üzenet” – hívja fel a figyelmet a Felvi.hu.

Hozzáteszik: számos oka lehet, ha valaki egyáltalán nem kap sms-t. Elképzelhető, hogy tévesen adta meg a mobilszámát, esetleg az időközben megváltozott. A felvételi eredményét azonban nem csak az sms-ből tudhatjátok meg, megnézhetitek a ponthatárokat is, és érdemes belépni az E-felvételi rendszerébe is, ahol szintén megtaláljátok az eredményeteket.

Kövessétek a ponthatárhúzás napján az Eduline-t, reggeltől estig minden fontos eseményről, hírről beszámolunk: ott leszünk a budapesti Pont Ott Partin, megmutatjuk az idei felvételi legnépszerűbb szakjait, és persze este nyolckor jövünk a ponthatárokkal!

Tíz dolog, ami (tényleg) minden felvételizőnek eszébe jut ma

Nektek is olyan gondolatok cikáznak a fejetekben, "mi van, ha mégsem kerültök be" vagy "ha sikerül a felvételi, akkor hogyan tovább"? Szerencsére nem vagytok egyedül. Összeszedtük azokat a gondolatokat, ami minden felvételiző fején átfutnak az utolsó pillanatban.

Indul a szavazás: ti bekerültök a kiválasztott egyetemre, főiskolára?

Eljött a nagy nap: ma este nyolckor nyilvánosságra hozzák a 2019-es felvételi ponthatárait. Ti milyen eredményre számítotok ma este? Szavazzatok!

Hirdetés