Felvételi: meddig lehet jelezni, hogy nyelvvizsga-bizonyítványt szereztetek?

Eduline • 2018. március 2.

Meddig tölthetik fel az egyetemre-főiskolára felvételizők a jelentkezési határidő után megszerzett bizonyítványokat az e-felvételi rendszerébe? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.

Fotó:Túry Gergely

Márciusban fogok nyelvvizsgázni. Ha sikerül az írásbeli és a szóbeli, legkésőbb május elején már meglesz a bizonyítványom. Meddig lehet jelezni az e-felvételiben, hogy szereztem egy nyelvvizsgát? 

A felvételi döntésre is kiható adatokat 2018. július 11-ig módosíthatjátok - vagyis egészen eddig megadhatjátok a frissen szerzett nyelvvizsga-bizonyítvány adatait. Szintén eddig a határidőig lehet a később megszerzett dokumentumok másolatait benyújtani, jelentkezési helyeket visszavonni, valamint egy alkalommal sorrendet módosítani.

A 2018-as felvételiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Hallgatói szerződés: ezeket kell vállalni az állami ösztöndíjért

Fontos, hogy tudjátok, mit kell vállalnotok, ha állami ösztöndíjas képzésre jelentkeztetek a 2018-as felvételin.

Felvételi jelentkezés lépésről lépésre - 2018

Online képzés célja: Az Eduline online videós felvételi tájékoztatója végigvezet a 2018-as felsőoktatási felvételi minden fontosabb lépésén a szakválasztástól a ponthatárhúzásig. Segítünk, hogy ne vessz el a jogszabályok útvesztőjében és ne veszíts értékes pluszpontokat a felvételi során. | | Kiemelt képzések , Tanulástámogatás