Egyéb Eduline

Érdekes újítással várja majd a Sziget Fesztivál a látogatókat! Videó

Mint a korábbi években, idén is fontos szempont a környezettudatosság a szervezők számára. A mai sajtótájékoztatón bemutatták legújabb fejlesztésüket, a számos pozitív tulajdonsággal rendelkező ContiNest konténereket. Az alábbi videóban Tóth Tibor, szolgáltatásfejlesztési vezető mesél bővebben erről a projektről.

Hirdetés
Egyéb Eduline

Káosz az állami ifjúsági tanácsadó cégnél

3,3 milliárd forintnyi uniós forrással gazdálkodhatott a minisztériumi támogatással létrejött Új Nemzedék Központ Kft., amely többek között arra kapta a támogatást, hogy megszervezze a fiatalok pályaválasztási és szakmai tanácsadási szolgálatát, ám kiderült, hogy nem tudnak maradéktalanul elszámolni az összeggel az Állami Számvevőszék felé, amely ezért feljelentést tett.

Egyéb Eduline

Rejtvényes expedícióra hívunk - videó

A TED ED legfrissebb logikai fejtörőébe szaladtunk, amelyben egy régészcsapat küldetése során megpróbál kijutni egy omladozó templomból, de több bonyodalom is akad, amelyek megoldásához meg kell tornáztatni a logikai képességeinket.

Egyéb eduline/mti

18 ezren jelentkeztek űrhajósképzésre

Rekordszámú, több mint 18 ezer pályázó jelentkezett az amerikai űrkutatási hivatal legújabb űrhajósképzésre. A NASA ez alkalommal közösségi portálokon is hirdette a lehetőséget, ez közrejátszhatott a jelentkezők számának ugrásszerű növekedésével.

Egyéb Eduline

Ez a fekete lyuk videó biztos beszippant téged is

A gravitációs hullámok létezésének megerősítése nagy port kavart a közelmúltban, a hullámokat feketelyukak keltették az univerzumban. De mi is a fekete lyuk és a végtelenségig létezhet-e? Egy remek animáció foglalja össze, hogy mit is kell tudnunk ezekről a hatalmas tömegű jelenségekről.

Egyéb Eduline

Február 4-én nyílt napot tart a BME Üzleti Tudományok Intézete! (x)

A Mûegyetem Gazdaság és Társadalomtudományi Karának Üzleti Tudományok Intézete 2010. február 4-én, csütörtökön 15 órától nyílt napot tart. A rendezvény során általános betekintést kaphatnak a BME üzleti mesterszakjai – Pénzügy, Vezetés és szervezés, Mûszaki menedzser, MBA és Számvitel – felépítésébe, és meghallgathatják az intézet jelenlegi hallgatóinak beszámolóját. A képzés oktatói, és hallgatói a feltett kérdésekre is válaszolnak.