táborozás

Campus life Eduline

Negatív lett a táboroztató tanár koronavírus-tesztje

Nem kapta el a koronavírus-fertőzést az a táboroztató tanár, aki hét napon át a 18. kerületi általános iskolás gyerekekre felügyelt a sarkadi Arany János kollégiumban szervezett nyári táborban. Így a gyerekek mehetnek haza a családjukhoz, nincs szükség karanténra.

Közoktatás MTI

Itt a feketeleves: ennyibe kerülnek a nyári táborok

A taborfigyelo.hu adatai szerint egy egyhetes átlagos napközis tábor ára 18-20 ezer forint, a szintén egyhetes, átlagos "ottalvós" táborért pedig 30-35 ezer forintot kell fizetni - mondta a portál képviselője kedden az M1 aktuális csatorna műsorában.

Közoktatás Eduline

Mennyibe kerülnek a 2011-es nyári táborok?

Több tízezer forintot, de akár a százezer forintot is elérheti egy-egy gyerektábor ára. Pár nap múlva kezdődik a két és fél hónapos iskolai nyári szünet. Vajon tudja-e a szülő, hogy hova küldi el a gyermekét? Hány pedagógus, felügyelő lesz, milyenek a tisztasági körülmények, mivel töltik az idejüket, illetve hányszor és mit esznek a gyerekek a táborban?

Elérte a harmadik hullám az iskolákat, a BGE-n is megszavazták a modellváltást - a hét hírei Közoktatás Eduline

Elérte a harmadik hullám az iskolákat, a BGE-n is megszavazták a modellváltást - a hét hírei

Egyre több iskolában rendelnek el rendkívüli szünetet a koronavírus miatt, megvannak az idei iskolahalasztási kérelmek eredményei, jön a közlekedési alapvizsga az általános iskolákban, a Magyartanárok Egyesülete szerint "nyolcvanéves visszalépés" az új magyarérettségi, folytatódik a modellváltási hullám, a héten is zajlottak az események az SZFE-n. Összeszedtük a hét legfontosabb híreit.