nyelvvizsga_diplomához

Nyelvtanulás Eduline

Fontos kérdések: ilyen nyelvvizsga kell a diplomához

Bár a munkaerőpiacon leginkább a használható nyelvtudást nézik, ahhoz, hogy megkapjátok a diplomátokat, papírral is igazolni kell a nyelvismeretet. Hogy melyik intézmény milyen szintű és típusú tudást vár el, komoly különbségek mutatkoznak.

Nyelvtanulás MTI

Ingyenes nyelvtanfolyamok: több mint kétszeres a túljelentkezés

Számos panasz érkezett a sikertelenül pályázó intézményektől a Nyelvvizsga Egyesülethez a diplomamentő program keretmegállapodásaival kapcsolatban, ennek ellenére a program rendkívül népszerű, már most két és félszeres a túljelentkezés - írja szerdai cikkében a Napi Gazdaság.

Nyelvtanulás MTI

Augusztus végén indulnak az ingyenes nyelvtanfolyamok

A héten megkötik a szerződéseket a nyelviskolákkal, a Diplomamentő program első nyelvi képzései így várhatóan augusztus végén indulhatnak el - közölte az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit (OFA) Kft. ügyvezetője az MTI érdeklődésére hétfőn. A programra olyanok jelentkezhetnek, akik sikeres államvizsgát tettek, már nincs hallgatói jogviszonyuk, a diplomájukat viszont nyelvvizsga hiányában még nem vehették át.

Nyelvtanulás Eduline

Bemutatta a nyelvvizsgáját, rendőrök mentek a bizonyítványáért

Közokirat-hamisítás gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség egy győri férfi ellen, aki olyan nyelvvizsgát adott le az egyetemen, amely nem szerepel az Idegennyelvi Továbbképző Központ (ITK) nyilvántartásában. A férfi – aki állítása szerint 1999-ben tett sikeres vizsgát – bizonyítványáért a rendőrök jöttek, írja az Origo.