Itt a 2019-es középiskolai rangsor: ezek a legjobb egyetemi gyakorlóiskolák

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem három intézménye vezeti a HVG egyetemi gyakorlóiskoláiról összeállított 2019-es...  Tovább »

2019-es középiskolai rangsor: ez az öt legjobb szakgimnázium

A győri Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnázium, a budapesti Hunfalvy János Két Tanítási Nyelvű...  Tovább »

Itt a 2019-es középiskolai rangsor: az öt legjobb két tanítási nyelvű gimnázium

A kőszegi Jurisich Miklós Gimnázium és Kollégium, a miskolci Herman Ottó Gimnázium és a tatai Eötvös József Gimnázium...  Tovább »

Riasztó lemorzsolódási adatok, újabb tüntetések: a hét oktatási hírei

Riasztó lemorzsolódási arányokról, a 2019-es felvételiről és újabb felsőoktatási tüntetésekről is beszámoltunk ezen a...  Tovább »

Itt a 2019-es középiskolai rangsor: ez az öt legjobb egyházi iskola

A Deák Téri Evangélikus Gimnázium, a Pannonhalmi Bencés Gimnázium, Egyházzenei Szakgimnázium és Szakkollégium...  Tovább »

Itt a 2019-es középiskolai rangsor: az öt legjobb alapítványi gimnázium

A budapesti Alternatív Közgazdasági Gimnázium, a szintén fővárosi Xántus János Két Tanítási Nyelvű Gimnázium és...  Tovább »

Itt a 2019-es középiskolai rangsor: ez a tíz legjobb vidéki gimnázium

A vidéki gimnáziumok közül a veszprémi Lovassy László Gimnázium, a győri Kazinczy Ferenc Gimnázium és Kollégium és a...  Tovább »

Itt a HVG 2019-es középiskolai rangsora: a Radnóti végzett az élen

Az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium, a Toldy Ferenc Gimnázium, valamint az Eötvös...  Tovább »