Fishing_on_Orfű

Felsőoktatás Eduline

Generációváltás kezdődött a Fishing on Orfű fesztiválon

Tavalyi helyszíni beszámolónkban olvashattatok Petiről és Esztiről, akik nagy erőkkel készültek az államvizsgára, mégis bevállalták, hogy végig maradnak a Fishingen. Idén mindkettejükkel összefutottunk és jelentjük: sikeresen levizsgáztak, örülünk, hogy személyesen is gratulálhattunk nekik. Szubjektív élménybeszámolónk következik.

Felsőoktatás Eduline

A tavalyinál is több gyerekbarát és kultprogram várja a Fishing on Orfű látogatóit

Idén 11. alkalommal rendezik meg a Fishing on Orfű fesztivált, amely a szervezők kreativitásának és a családias közegnek köszönhetően az elmúlt tíz év során véglegesen felkerült a hazai fesztiváltérképre. Ebben az évben még több újítással, a valaha volt legszínesebb programválasztékkal várják a vendégeket. Megnéztük, miért is vált megkerülhetetlen tényezővé a nagy fesztiválok mellett Lovasi András szerelemgyereke: a Fishing.

Felsőoktatás Eduline

Új trend? Így készülj fel államvizsgára egy fesztiválon

Többen is bevállalták az idei nyár egyik nyitófesztiválját úgy, hogy nemsokára államvizsgáznak. A Fishing on Orfű az elmondásuk alapján az egyetlen fesztivál, ahol még tanulni is lehet. Meglepően sok diák készül fel itt a napokon belül esedékes megmérettetésre.