Így int búcsút a távozó Balog Zoltánnak a Professzorok Batthyány Köre

„Hat év folyamatos, nem egyszer méltánytalan támadások kereszttüzében végzett munka után most más feladatot vállal.  Tovább »

Ma kiderül, ki lesz Balog Zoltán utódja - de az biztos, hogy nem Novák Katalin

Nem ő lesz az Emberi Erőforrások Minisztériumának új vezetője - erről beszélt Novák Katalin eddigi családügyi...  Tovább »

A PSZ szerint is rossz az Emmi jelenlegi struktúrája, változást kérnek

Az elmúlt évek igazolták, hogy az Emmi jelenlegi struktúrájában nem tudja hatékonyan szolgálni a hozzá tartozó egyes...  Tovább »

Megvan, ki lesz Balog Zoltán utódja?

Kásler Miklós Széchenyi-díjas magyar onkológus, egyetemi tanár, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója lehet...  Tovább »

Fontos dolgot kér Orbán Viktortól a PDSZ: "ezt az érzését tegye félre"

Most már a hat éven át felelős miniszter ismertté vált véleménye szerint is nyilvánvaló, hogy az Emberi Erőforrások...  Tovább »

Balog Zoltán távozik: de ki lesz a következő miniszter?

Balog Zoltán nem marad miniszter, de vajon ki vezeti majd az Emberi Erőforrások Minisztériumát a következő négy évben?  Tovább »

Távozik az Emmi éléről Balog Zoltán, nem lesz önálló oktatási minisztérium

Nem marad miniszter - erről beszélt Balog Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője, aki azt is...  Tovább »

Folytatódik az üzengetés a PDSZ és a minisztérium között?

Az elmúlt politikai ciklus is azt igazolta, hogy a párbeszéd és a közös munka mellett a legjelentősebb - ám nem...  Tovább »

Üzent Balog Zoltánnak a PDSZ: nem fogják sajnálni, távozzon nyugodtan

Önálló oktatási tárca létrehozását követeli az új kormánystruktúrában a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ).  Tovább »

Új államtitkárt kap a felsőoktatás? Elképzelhető, hogy szétszedik a csúcsminisztériumot

Még nem dőlt el, hogy marad-e a jelenlegi struktúrában az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) – írja az atv.hu.  Tovább »

Nagy ígéretet tett a miniszter: 2020-ra minden ötödik diák felújított iskolában tanul majd?

Balog Zoltán erőforrás-miniszter szerint két év múlva minden ötödik diák olyan iskolában tanul majd, amelyet néhány...  Tovább »

Tényleg nem tudja a minisztérium, mikor vezetik be az új NAT-ot

"A szakminisztériumnak fogalma sincs arról, hogy a korábban 2019 szeptemberétől bevezetendőnek gondolt, új Nemzeti...  Tovább »

Kérdőre vonták Balog Zoltánt, az ombudsmannal emlékeztetnék a válaszadásra

Az ombudsmanhoz fordult a Civil Közoktatási Platform (CKP), mert az emberi erőforrások minisztere nem válaszolt az új...  Tovább »

Az óvodákban is bevezethetik a mindennapos testnevelést

A mindennapos testnevelést az óvoda felé is szeretnék elvinni - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere...  Tovább »

Üzennétek Balog Zoltánnak? Most megtehetitek

Most bárki elmondhatja a véleményét a közoktatásról - arról is írhattok, amivel elégedettek vagytok, és persze arról...  Tovább »


1 / 15