Négy tipp érettségizőknek: így fog könnyebben menni a tanulás

Hamarosan itt az érettségi, de mit érdemes ilyenkor inni és enni, hogy könnyebben menjen a tanulás? Itt a válasz.  Tovább »

Így tanulhattok gyorsabban és hatékonyabban az érettségire: öt hasznos tipp

A legfrissebb felmérések szerint 98%-unk hatékonyabban végezné a dolgát, ha munkakörnyezete rendezettebb lenne.  Tovább »

Kávé nélkül is lehet intenzíven tanulni, próbáljátok ki az alternatívákat

Néhányan nehezen tudnak lemondani a kávé adta szuperképességekről főleg a vizsgaidőszak alatt, de azt fontos tudni...  Tovább »

Érettségi felkészülés egészségesen: négy étel, amitől jobban megy a tanulás

Hamarosan itt az érettségi, de mit érdemes ilyenkor inni és enni, hogy könnyebben menjen a tanulás? Itt a válasz.  Tovább »

Így készülhettek fel az érettségire hatékonyan: 4 étel és ital, ami segít

Az érettségi és a vizsgaidőszak mindenki számára kimerítő: utánajártunk, mit érdemes ilyenkor inni és enni, hogy...  Tovább »

Így tanulhattok az érettségire hatékonyan: 4 egyszerű tipp

Belevetnétek magatokat a tanulásba, de valahogy nem tudtok koncentrálni, vagy nem tartjátok elég hatékonynak a tételek...  Tovább »

Érettségire tanultok? Itt van négy kevésbé ismert trükk, hogy jobban menjen

Az érettségire sokan már most elkezdtek készülni, de iskola mellett ez nem lehet egyszerű, és az eddiginél jóval...  Tovább »

Nyolc milliomos, aki még érettségit sem szerzett

Dollármilliók sorsáról döntenek, egymás után kötik meg a jobbnál jobb üzleteket - pedig soha nem szereztek diplomát...  Tovább »