Nyolc instagram oldal, amit érdemes követni Campus life
Eduline

Nyolc instagram oldal, amit érdemes követni

Kikapcsolódásként sokszor görgetitek az instát? Szerettek érdekes, inspiráló dolgokat nézegetni a falatokon? Mutatnunk néhány szuper oldalt, amit érdemes követni.

Ha nemcsak céltalanul szeretnétek nézegetni az instát, hanem kikapcsolódás közben kicsit inspirálódnátok is, akkor érdemes olyan oldalakat követni, amiket ezzel a céllal hoztak létre. A teljesség igény nélkül jöjjön nyolc instagram oldal, amit ajánlunk nektek.

gizdaszavak

Egy oldal tele furcsa, ismeretlen, viccesen hangzó szavakkal. Itt megtanulhattok naponta egy új, gizdaszót, sőt akár küldhettek is ötleteket.

historyphotographed

Történelem képekben. Szuper oldal, ha szeretitek vizuálisan átélni a történelmet. Láthattok például fotót 1930 környékéről, amin a világ egyik legnagyobb lova van, de megnézhetitek Einsteint is az 1939-es világkiállításon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Albert Einstein at the World Fair 1939

History In Pictures (@historyphotographed) által megosztott bejegyzés,

natgeotravel

Egy oldal, ahol a National Geographic fotósainak szemével nézhetitek a világot. Érdekes képek, különleges helyekről.

tízkicsikönyv

Ha szerettek olvasni, akkor mindenképpen ajánlott ez az oldal, ha pedig nehezen veszitek rá magatokat az olvasásra, akkor is, hiszen hamar kedvet kaptok a posztoktól. Ha nyárra kerestek olvasmányt, akkor biztosan találtok legalább egyet, amivel őszig végeztek.

budapestmemoir

Ismét egy oldal, ahol régi fotókat nézegethetünk, részesei lehetünk a történelemnek, de most csak Budapest van a főszerepben.

vatesproject

Biztosan sokan ismeritek már ezt az oldalt, hiszen rengeteg követővel rendelkezik. Idézetek minden mennyiségben, minden élethelyzetre.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

����

Vates (@vatesproject) által megosztott bejegyzés,

 movie__gasm

A filmek kedvelőinek egy igazi kincsesbánya ez az oldal. Idézetek filmekből minden mennyiségben. Megtaláljátok köztük a kedvenc filmeitek?

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

my mom ���� ⠀ प्यार मोहब्बत सब धोखा है, पढ़ ले बेटा मौका है। @loveandmelancholy lemme know what you think about this movie in comments The Others (2001) IMDB - 7.6 dir. Alejandro Amenábar Nicole Kidman actually quit during rehearsals, as playing Grace gave her nightmares. "At one point I didn't want to make the film because I couldn't even go there emotionally." The film earned over $200 million, making it one of the highest grossing horror movies of all time. . . #TheOthers #johngreen #NicoleKidman #JamesBentley #horrormovie #filmquotes #tvquotes #movielines

more than just Movie Quotes (@movie__gasm) által megosztott bejegyzés,

filmtourismus

Még egy igazi csemege a filmrajongóknak. Az oldal lényege, hogy a blogger elutazik az ismert filmes helyszínekre és ott fotóz, illetve megpróbálja „létrehozni” a filmek különböző jeleneteit egyszerű eszközök segítségével.

A legjobb egyetemeken tanulnak majd a nemzetközi kémiaolimpia versenyzői

Melyik egyetemre tippeltek? Annyit elárulunk, hogy ez nem magyar intézményeket jelent.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

 

 

Hirdetés