Szárnyakat viselnek a diákok az egyik kínai iskolában a társadalmi távolságtartás érdekében Campus life
Eduline

Szárnyakat viselnek a diákok az egyik kínai iskolában a társadalmi távolságtartás érdekében

Több hónap után a kínai Tajjüanban is visszatérhettek a diákok az iskolákba. A társadalmi távolság betartására pedig egy kreatív megoldást találtak ki: a diákokat ugyanis arra kérték, hogy készítsenek maguknak szárnyakat, aminek a segítségével kellő távolságot tudnak tartani az osztálytársaiktól.

Bár a korlátozásokon folyamatosan enyhítenek, a társadalmi távolságtartás még mindig nagyon fontos. Éppen ezért az egyik kínai iskolában érdekes megoldással rukkoltak elő, amivel ellenőrizni tudják a diákok közötti távolságot: a tanulóknak szárnyakat kell viselniük - szúrta ki a 24.hu.

A nem mindennapi viseletről készült képeket itt nézhetitek meg:

null

null

null

null

null

null

De nem ez az egyetlen kínai iskola, ahol érdekes viselettel tartanak távolságot a diákok. Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Kína keleti részén található Yangzheng Általános Iskolában egy méteres fejfedőkben járnak iskolába a diákok. A furcsa megoldásról készült videót itt nézhetitek meg.

Kültéri tanteremet építettek egy komáromi iskola udvarára

Új, kültéri tanterem készült a komáromi Jókai Mór Alapiskola udvarán. A diákok a vírus lecsengése után, remélhetőleg már júniusban birtokba vehetik a fából készült, fedett termet.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés