Emlékeztek még, hogy melyik költőnk hol született? Kvíz
Eduline

Emlékeztek még, hogy melyik költőnk hol született?

Emlékeztek még, hogy hol született Kosztolányi Dezső? És arra, hogy kinek a szülővárosa Nagyszalonta? A következő kvízzel tesztelhetitek a tudásotokat. Lássuk, nektek hány pontotok lesz.

Itt találjátok a tesztet:

Az eredményért görgessetek az oldal tetejére.

Még több tesztet megoldanátok? Kattintsatok ide!

Mitől fél az, akinek akrofóbiája van? - teszt estére

Manapság már szinte végeláthatatlan a fóbiák sora, de tudjátok, hogy pontosan mit takar a dentofóbia vagy éppen a xenofóbia? A következő kvízzel tesztelhetitek a tudásotokat.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés
Több mint százezer érettségiző vár a döntésre: rengeteg a megválaszolatlan kérdés a vizsgák körül Érettségi-felvételi Csik Veronika

Több mint százezer érettségiző vár a döntésre: rengeteg a megválaszolatlan kérdés a vizsgák körül

Három hónappal az érettségi szezon kezdete előtt még mindig sok a megválaszolatlan kérdés a vizsgák körül. Az erőforrás-minisztérium szerint idén is biztonságosan meg lehet tartani az írásbeliket, sőt a végzősöknek a szóbelikre is fel kellene készülniük. Arról még nem született döntés, hogy májusig tényleg megkapják-e a vakcinát az érettségizők és tanáraik és milyen szabályok vonatkoznak majd azokra, akik nem akarják vagy alapbetegségük miatt nem tudják beoltatni magukat. Sok a kérdés az előrehozott érettségi kapcsán is.